Roquebrune

Posted on in Côte d'Azur, Toeristische Routes

roquebrune-cap-martin-01

Op de top van Roquebrune treft u het kasteel, vanwaar u een fantastisch uitzicht heeft over Cap Martin en Monte Carlo. Het dorp van Roquebrune (slechts 25 minuten van de camping) is een prachtig middeleeuwse plaatsje met een boeiende historie, het centrum van de stad Roquebrune-Cap-Martin (deze bevindt zich 225 meter boven de zeespiegel).

Rocquebrune

Rocquebrune

Roquebrune-Cap-Martin heeft een middeleeuwse karakter, opgebouwd uit smalle straatjes bedekt met Romeinse gewelf. Het uitzicht op de kust van Cap Martin en het vorstendom Monaco is echt geweldig.

Rocquebrune

Rocquebrune

Rocquebrune

Rocquebrune

De unieke ligging maakt het uiterst gemakkelijk om vanuit hier ook de plaatsen Menton en Monaco te bezoeken, en onder de invloed van deze laatste plaats, Roquebrune beschikt over een uitstekende restaurants. Een geschikte plek om te dineren in goed gezelschap.

Photo by Leonardo Turrin →

This post is also available in: Engels Duits Italiaans Spaans

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
 
Cookie consent wordpress plugin