Villefranche-sur-Mer

Posted on in Côte d'Azur, Toeristische Routes
Villefranche-sur-Mer- Costa Azurra - x </a><a href=

Villefranche-sur-Mer

Enkele kilometers ten oosten van Nice vindt u de stad Villefranche-sur-Mer (7.000 inwoners). Met haar prachtige zandstranden en de charmante oude stad is Villefranche-sur-Mer een populaire toeristische bestemming. Bezienswaardigheden in Villefranche-sur-Mer: – De kapel van St. Peter (Chapelle Saint-Pierre), ingericht door Jean Cocteau tijdens zijn verblijf in Villefranche-sur-Mer – La Rue Obscure, een boog van de dertiende eeuw geklasseerd als nationaal monument – de St-Elme citadel, het stadhuis en het openluchttheater met het Volti Foundation-Museum en het Museum Guetz-Boumeester.

Info:
Jardin François- Binon
06230 VILLEFRANCHE-SUR-MER
tel. : +33 0493 017368
fax : +33 0493 766365
Email : ot@villefranche-sur-mer.com
Web : www.villefranche-sur-mer.com

Photo by Leonardo Turrin →

This post is also available in: Engels Duits Italiaans Spaans

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
 
Cookie consent wordpress plugin