Oceanografisch Museum van Monaco Monte

Posted on in Monaco Montecarlo, Toeristische Routes

Oceanografisch Museum van Monaco Monte

Het Oceanografisch Museum van Monaco Monte Carlo is een groot architecturaal meesterwerk. Zijn indrukwekkende gevel domineert de zee, kliffen, op een hoogte van 85 meter. De bouw heeft wel elf jaar werk gekost en 100.000 ton steen uit La Turbie. Opgericht door prins Albert I, het Oceanografisch Museum van Monaco (Oceanographique Musee de Monaco) is opgedragen aan alle disciplines van de zee. Zijn serie van mariene fauna verzameld door Prins Albert I zijn geweldig.

Zijn beroemde aquarium met 90 tanks waar u de evolutie van de meest zeldzame vissoorten vormen en extravagante kleuren kunt waarnemen. De laatste uitvoering: zijn “Shark Lagoon” onthult in een gigantische pool van 450 m3, de rijkdom en de prachtige kleuren van de koraalriffen en de dieren die er wonen.

Website: www.oceano.mc

This post is also available in: Engels Italiaans Spaans

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
Cookie consent wordpress plugin